Uusi meikkauspiste

by - 16.11.20


Moikka!
Nyt on tapahtunut paljon ja muutoksista on selvitty, kun nyt muutto uuteen asuntoon alkaa kohta olemaan takana tuli myös meikkauspistettä päivitettyä. Uusi piste on ison lipaston päällä, jotta se palvelisi parhaiten eikä veisi niin paljon tilaa. Aiempi meikkauspiste oli kyllä hyvin paljon omaan makuun ja joskus taas varmasti pystyn ottamaan yhtä ison alueen käyttöön meikkailuun ja laittautumiseen.

Aluksi en ostanut lipastolle lasikantta, mutta yhden meikkikerran jälkeen kun sain pyyhkiä varissuja meikkejä puun päältä päätin että lasi on hankittava, vain näin valkoisen lipaston kansi pysyy puhtaana.

Hyvä määrä kosmetiikkaa on sitten suihkuhuoneen kaapissa tallessa odottamassa päiviään, eli tässä on nyt vain meikit ja suurin osa hajuvesistä. En niille keksinyt oikein mitään hyvää paikkaa, joten tuossa peilin reunalla ne menevät ihan hyvin kuin koristeina. Myös kukka tälle pöydälle oli saatava tuomaan väriä. 

Alla näkyy myös kuvaa tästä ainoasta laatikosta jossa pidän meikkini, se on ylävasemman pikkuvetolaatikko. Tuossa laatikossakin on hyvin tilaa jopa meikeille jotka eivät ole käytössä. Minulla onkin melko vähän paletteja ja varastoa juuri nyt ja se onkin ihan hyvä etteivät meikit pääsisi hirveästi vanhenemaan. Luomiväreistä tai puutereista en kyllä ole sen puoleen huolissani.Lisäksi tuon aiemmin hankkimani Yves Rocherin kalenterin lisäksi sain myös Kouvolan Lakritsin joulukalenterin mikä on oikein ihanan näköinen ja siitä tuleekin talvinen fiilis kun se on tällainen joulukoristeltu torni. Että semmonen meikkauspiste, tuo meikkipeili tuli ostettua aiemmin myös ja siitä voi lukea tästä. Tuossa näette myös millainen se aiempi meikkauspiste oli. 

Mukavaa Maanantaita!

Lisää luettavaa

2 kommenttia

 1. Ihana meikkipiste ja kalenterit odottelemassa joulukuuta <3
  Hyvä idea varmasti toi lasipäällinen tuossa varsinkin valkoisella pinnalla. Huomaa kyllä meikatessa että sitä sotkua tulee aina ja joskus tahrat esim meikkivoiteesta ei tahdo edes kunnolla lähteä. Mulla on kylppärissä valkoinen puutaso joka on aivan siivottomassa kunnossa nykyään kun tullut juuri niitä tahroja jotka ei lähde vaikka millä jynssäisi... :D Joten fiksu veto sulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenterit vie nyt kyllä hyvin tilaa tuosta mutta sitten aikansa jälkeen vapautuu onneksi tilaa muhunkin. Jep tai joku kulmakynä josta irtoaa pikku pala, se on niin pigmenttistä ja sen pyyhkiminen pois vaivalloista! Lasi oli 20 euroa joten ei mitenkään mahdottomista summista puhuttu onneksi :)

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!