Nimipäivälahjat överiksi

by - 26.11.20

Moikka,
ihanaa torstaita kaikille kosmetiikka-siskoille! Halusin vain tulla fiilistelemään mun vanhemmilta saamiani aivan övereitä nimipäivälahjoja. Näitten lisäksi sain iskältä jouluisen amarylliksen, hänellä tapana on aina ostaa kukka nimppareina, mulle ja äitille, kun ne samana päivänä meillä sattuu olemaan.

Sain esimerkiksi alla näkyvän Nivean joulukalenterin! Nyt mulla onkin sitten Yves Rocherin joulukalenterin lisäksi tämä Nivean kalenteri jota varmasti mieluusti availen ja saan tuttuja ja uusia tuotteita testiin. Tämä kalenteri on melko iso ja ulkoisesti paljon jouluisempi kuin Yves Rocherin kalenteri.


Lisäksi äitiltä sain tuosta edellisestä Goodieboxista saapuneen paletin, sillä sävyt hänelle liian tummia. Mullahan tälle varmasti löytyy käyttöä1 Kiva saada myös näitä glittereitä kokeiluun, toivottavasti ne irtoaisi paletista tarpeeksi omaan makuun. Paletti oli siis Phase Zeron Bare Necessities Eyeshadow & Blush Palette

Sain myös saman boksin Niré Beautyn Domed Blending Brushin, joka on erittäin kaunis. Tuon lisäksi äiti luopui aiemmin saapuneesta Niré Beautyn Blush Powder siveltimen, hänellä se ehti olla käytössä mutta ajatteli niiden kauniisti sopivan yhteen. Kyllä tulee käyttöön, sillä tarvitsin reilumpaa sivellintä aurinkopuuterin levittämiseen.
 
Oletteko jo ehtineet käyttää näitä Niren siveltimiä? Ilmeisesti ovat aika hyvälaatuisia ja varmasti molemmille siveltimille löytyy täältä aktiivinen käyttäjä! Näitä Phase Zeron paletin sävyjä aion kokeilla heti seuraavassa meikissäni.

Lisää luettavaa

4 kommenttia

 1. Nirén isompi sivellin on mulla käytössä viimeistelypuuterille ja toimii loistavasti! Toi häivytyssivellin on vielä testaamatta, mutta voisin kuvitella senkin olevan laadukas :) Ihania lahjoja oot saanut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, kyllähän nää jo mut tuntee 😁 ja äitin syy että lähti meikki hulluus käsistä. Kokeilin tänään siveltimiä eikä tuo iso sivellin kyllä välttämättä sovi aurinkopuuterille. Käyttöön se silti tulee!

   Poista
 2. Kivoja lahjoja :) Tuon Nivean kalenterin ulkoasu on ihanan jouluinen!

  VastaaPoista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!