Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 marraskuuta 2020

Black Fridayn joululahjatärpit!

Kirjoitus sisältää merkittyjä mainoslinkkejä, merkkaus *-etuliitteellä!

Mukavaa Black Fridayta!

Mikä olisikaan parempi aika tehdä niitä hankintoja hyvillä tarjouksilla? Samalla voi myös hankkia esimerkiksi joululahjoja. Tässä pari hyvää vinkkiä jotka kelpaisi esimerkiksi kirjoittaneelle varmasti pukinkonttiin, mutta myös vinkkejä tyttöystävälle, vaimolle, nuorelle teinille jne. Blogin hengessä lahjavinkit on näitä kosmetiikka- ja meikkivinkkejä!

 

Klassinen joululahja, tuoksut

Tuoksut on helppo lahja naisystävälle, joka käyttää hajuvesiä. Voit vaikka tyttöystävän kohdalla vakoilla, millaisia tuoksuja hän käyttää ja esimerkiksi myyjän kanssa valita samankaltaisen, mutta silti lahjan saajalle uuden tuotteen. Alla kolme klassista tuoksua joista jokainen itseltäni löytyy. Mikään tuoksuista ei ole trooppinen, mutta ne kaikki ovat melko kukkaisia ja naisellisia.

 
* Hugo Boss The Scent For Her, ostin tämän itselleni laadukkaammaksi arkituoksuksi ja sitä se on. Tuoksu on ikoninen ja tuttu, sopii hyvin myös juhlaan.

* Gucci Bamboo, rakastuin itse tähän tuoksuun heti kun sain sen. Tuoksu on ihanan pehmeä ja naisellinen. Uskon kyllä jokaisen tästä tuoksusta pitävän kovin.



 
* Versace Bright Crystal, tuoksujen klassikko. Tämä menee aina ja kaikissa väreissä ja varianteissa nämä on yhtä hyviä. Joskus haluaisin hankkia itselleni keltaisen version käyttöön!

Vartalonhoitotuotteet

Tässä muutama tuote joita itse esimerkiksi ottaisin mieluusti vastaan lahjoina. Uskon, että nämä miellyttäisi jokaista lahjan saajaa, kunhan on vain tuoksujen perään.
 

Esimerkiksi tämä * Rituals The Ritual of Karma -lahjasetti olisi tosi hyvä lahja ystävälle joka arvostaa ihonhoitoa ja haluaisi kokeilla tai on jo ehkä kokeillut Ritualsin tuotteita. Olen itse halunnut käyttää Ritualsin tuotteita enemmän, mutta olen sen verran hidas kuluttamaan nykyisiä hankintojani, etten ole tätä päässyt vielä itselleni ostamaan.



 
* The Body Shop Special Edition Ginger Body Yogurt, nämä TBS:n kehojugurtti-tuotteet ovat ihanan nopeasti imeytyviä mutta silti hyviä, kosteuttavia ja laadukkaita! Tämä inkiväärin tuoksuinen versio osui heti silmääni, inkivääri on yksi joulunk äytetyin mauste ja lisäksi talvella inkivääri sopii hyvin flunssan avaamiseen ja teehen tai mehuihin. Nyt sen voi levittää myös vartalolle, tuoksu on varmasti ihana jos se ei ole yli. Tätä haluaisin oikeastaan itsekin jo testata!

 


* Warm Vanilla Body Butter & * Festive Berry Body Butter, tämän talven spesial edition tuoksuja. TBS:llä viikkotarjouksena 2 suihkugeeliä 10 eurolla ja 2 vartalovoita 20 eurolla. Tämän saman setin ostin itselleni viimevuoden Black Fridayna! Silloin ostin Vanilla-tuoksuisen sarjan saippuan ja vartalovoin sekä Plum-sarjan saippuan ja vartalovoin.


Meikkilahja

Jos haluat antaa meikkilahjan, niistä parhaimmat löytyvät *Kicksistä. Kicksillä on lauantaina kaikki tuotteet -20% alennuksessa, jolloin voi ostaa lahjapaketteja ja muita tuotteita. Uskoisin monen naisen tykkäävän esiksi seuraavista ABH:n paleteista alla ja myös Glamglown lahjapakkaus tai Benefitin pakkaus voisi olla mieleen.


 
 
* Anastasia Modern Renaissance Eyeshadow Palette, tätä katselin aiemmin Kicksillä kun kävimme kaverin kanssa myymälässä. Värit ovat kauniin murretut ja syvät. Sopisi hyvin arkeen ja juhlaan.
 
 

* Glamglow Supermud Gift Box, pari vuotta sitten halusin ostaa itselleni näiden lahjapaketin että saisin tuotteet testiin. Se sitten jotenkin jäi, Glamglow oli kovinkin hypetetty muutama vuosi takaperin. Nyt kun tuote on ollut jo hetken Suomen markkinoilla on tilanne selkeästi rauhoittunut.
 
 

* Benefit Magnificent Brow Show Gift Box 4, tämä on hyvä lahja myös tyttöystävälle, vaimolle tai teinityttärelle. Tästä saa kaikki ainekset täydellisten kulmakarvojen meikkaamista varten. Tätäkin katselin kyllä haaveillen. Haluaisin Benefitiltä testata kyllä kulmatuotteita, sillä ne ovat kovin kehuttuja, esimerkiksi kulmageelissä on hieman kuituja jolla saa tehtyä 3D-mäisemmät kulmat kuin monilla muilla kulmageeleillä.


4 kommenttia:

  1. Tosi hyviä vinkkejä tässä :) Hugo Bossin The Scent For Her on mun ehdoton lempituoksu<3

    VastaaPoista
  2. Kivoja lahjavinkkejä :) Näistä kaikki kelpaisivat itsellenikin! :) Tuota Hugo Bossin hajuvettä tuoksuttelin juuri yksi päivä ja se oli kyllä ihana. Versace minulta löytyykin jo ja se on yksi kaikkien aikojen suosikeistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun versace on lähestymässä loppua ja varmasti tulen ostamaan tuoksun uudestaan!

      Poista