Dermosililtä päivityksiä kesään

by - 22.6.20


En ole tilannutkaan melkein 1,5 vuoteen tuotteita Dermosililtä, äitini halusi tilata itselleen joten päätin liittyä hänen kanssa tilaamaan tuotteita. Itse brändi on tavanomaisesti vain verkosta ostettavissa, joinain vuosina Dermosilin myyntibussi kiersi kesäisin Suomessa. Dermosilin tuotteet valmistetaan Suomen lisäksi muissa EU-maissa yhtiä kuorintasukkia lukuunottamatta. Tuotteet on parabeenittomia ja ainakaan kuorintatuotteissa ei ole mikromuoveja, tuskin muissakaan niitä siis on?


Tilaus tuli lähipostiin nopeasti parissa päivässä. Ehkä eniten harmitti se, että isoon pahvilaatikkoon oli pakattu kaksi pahvilaatikkoa jossa tuotteet oli. Ehkä näiden pakkaamiseen löytyisi tapa käyttää vähemmän materiaalia joskus.

Itselleni tilatut tuotteet


Sparkling Cleansing Mousse & Sparkling Shower Gel, tämän kesän limited edition tuotteita. Tuotteita kuvataan hedelmällisen ja kukkaisen tuoksuviksi. Tuotteet sisältävät Chardonnay-rypäleestä tehtyä uutetta, tuote on kuvauksen mukaan miedosti hajustettu. Tuotteet olivat yhdessä ostettuna 11,50 euroa, joten mielestäni ihan kohtuuhintaiset. Tulevat molemmat ihan suihkukäyttöön, tykkään pestä meikit suihkussa ja siellä nämä mousset ovat tosi hyviä!


Päätin ostaa alesta itselleni Holly Jolly Pomegranate Body Peeling - vartalokuorinnan. Tämä on siis ilmeisimmin granaattiomenaa ja sen siemenmurskaa sisältävä kuoriva tuote. Mielestäni oli mukavan edullinen, 3,90 euroa 200 ml. 

Päätin myös ottaa yhden voiteen joka sopisi illalla jalkojen ja kuivien käsien rasvailuun, siihen valikoitui Vitamin E Extra Treatment. Voide on aika paksua, mielestäni tuoksu on mukavan mieto. Melko paksua, eli kuivuu hetken ainakin käsillä. Sisältää E-vitamiinia jat tässä oli tosiaan rasvapitoisuus jopa 40 %.


Dermosililta saa aina tilaajalahjoja ja nyt tilaus oli niin iso, että saimme kaksi kertaa tuotteen Spa&Sauna Hand Cream Sea Buckhorn. Lisäksi Mukaan sai valittua yhden kasvonaamio-napin. Tämä käsivoide tuli isossa 200 ml koossa mukaan, se sisältää tyrnin siemenöljyä ja muita kasviöljyjä, E-vitamiinia ja glyseriinia. Arvo tälle oli 5,80 euroa ostettuna.

Koko tilaus

 

Behind the scenes


Ajattelin ottaa vaihtelua aina vain valkoisiin kuviin vaaleanharmaalla matolla, koirakin huomasi ja tuli tarkistamaan tuotteet ja jatkoi takaisin omiin puuhiin :)

Lisää luettavaa

2 kommenttia

  1. Oi mitä ihania tuotteita! Mousset on todellakin tosi ihanan tuntuisia iholla *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on melko kuiva iho joten näitä moussejahan ei suositella, mutta suihkussa olen uskaltautunut käyttämään :)

      Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!