Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 toukokuuta 2020

Viisi mieluisinta parfyymia

* Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.


Halusin kirjoitella mun lemppari tuoksuista, joita haluan aina vain säästellä enkä käyttää. Omistan noin kymmenen tuoksua ja niistä mielestäni parhaimmat ajattelin tänään esitellä teille lukijoille. Tykkään melko raikkaista ja tyttömäisistä tuoksuista. Tietysti tuoksusta kertominen postauksen kautta ei välttämättä ole helppoa, mutta yritetään - ja olette varmasti jotain näistä tuoksuista tuoksutelleetkin!

Sijalla 5, DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP 30 ml 49 € *




Tämän DKNY:n tuoksun olen ensimmäisenä hankkinut, enkä sitä ikonista vihreää palleroa. Tuoksu on mielestäni raikas ja ihana. Tuoksussa on sekaisin greippiä, mustaa viinimarjaa, aprikoosia, ruusun lehteä ja jasmiinia. Siisti tuoksu joka sopii siististi töihin tai viikonloppuun. Kestää hyvin päivän lävitse tekstiilillä tai hiuksilla, itselläni on tapana suihkuttaa tuoksu ennemmin näihin kuin iholle josta se tuntuu kuluvan nopeammin päivän mittaan. Tuoksu on todella hyvä, ehkä joskus voisin ostaa uuden tätä keväistä tuoksua! Kohtuullisen hintainen tuoksu.

Sijalla 4, Versace Bright Crystal EdT 30 ml 53,50 € *




Melko ikoninen tuoksu varmaan, uskon että jokaisella on tätä ollut joskus. Bright Crystal on ensimmäisiä suosikkituoksuja ja se on mielestäni hyvän tuoksuinen! Tuoksuna on granaattiomenaa ja sitruksia, sekä magnolian, lootuksen ja pionin kukkia. Tässä pohjana myski joten tuoksu on melko syvä mielestäni, tykkään kovin ja tämä on melkein yhtä herkullinen kuin kuullostaa. Nykyinen pullo alkaa kohta tulemaan loppua kohti, ja ensikerralla pitää panostaa ehdottomasti isompaan 50 ml kokoon. Kohtuullisen hintainen tuoksu.

Sijalla 3, DKNY Be Delicious EdP 30 ml 49 € *



Mielestäni ihan ikoninen tuoksu, tämä on jo monta vuotta ollut markkinoilla ja muistan kaverien äitien käyttäneen tätä ollessani teini-iässä. Tuoksu on mielestäni klassinen ja etenkin ikoninen, varma valinta. Tuoksun pää-ainesosina on greippi ja mangolia, sisältää myös omenaa ja kieloa. Tuoksun hankin myös alkuun 30 ml pakkauskoossa, sillä en ollut aivan varma kuinka paljon sitä innostun käyttämään. Tätä ei ole nyt tullut myöskään käytettyä kauheasti, kun pannutan muutamaa "hutiostosta" alta pois, mutta kun tässä pohja alkaa näkymään hankinta myös isommassa koossa.

Sijalla 2, Hugo Boss The Scent for Her EdP 30 ml 61,90 € *


Sain tästä kerran testerin kotiin lehden välissä ja olin tätä myös aiemmin miettinyt, joten päätin hankkia tällaisen varman klassisen tuoksun itselleni. Tuoksu on voimakas mutta silti aika sopiva naiselle, mutta ei mielestäni ole nyt sellainen makea ja hedelmäinen kuten nuo sijojen 5-3 tuotteet. Tämä on muunnelma miesten The Scent -tuoksusta joka sopii naisille, mietin välillä, miksi sukupuoli erottaisi käyttämästä miesten tuoksuja. Jos jokin tuoksuu hyvältä, pitäisi sitä voida käyttää sukupuoleen katsomatta. Itse voisin ostaa myös miestentuoksuja kaappiini. Tässä juhlii hunajainen persikan aromi, freesia ja pohjalla paahdettua kaakaopapua. Mielestäni jo arvokas tuoksu, varsinkin tuossa isommassa koossa, silti rahan arvoinen.

Sijalla 1, Gucci Bamboo EdP 30 ml 74,90 € *


Jo viimeiset kaksi vuotta ehdoton suosikkini on ollut tämä tuoksu, ja tätä olenkin säästellyt paljon, kun mielsin tämän tuoksun jo niin kalliiksi omalle kukkarolle. Toki sain neljä LV:n testeriä viime kesänä kaupassa vieraillessa aiemmin ja ne sitten on jo ihan omissa luokissaan (~200-300€) ja yksi tuoksuista voisi olla tällä listalla, jos raaskisin sellaiseen tuoksuun panostaa. Tämä on kuitenkin ollut se mun THE tuoksu. Tätä laitan aina hienoihin juhliin tai juttuihin, mihin olen menossa, kun haluan tehdä vaikutuksen. Tämä tuoksuu aromikkaalta, kukkaiselta ja kaikin tavoin taivaalliselta minun hajuaistiini. Sopiva lahja kenelle tahansa vaikka valmistuvalle, tyttö- tai naisystävälle, synttärilajaksi jne. Arvokas ja ylellinen tuoksu tavalliselle keskivertoihmiselle. Tässä tuoksussa panostaisin seuraavan pullon osalta myös isompaan kokoon.

Mitkä on teidän lempparituoksut?

6 kommenttia:

  1. Tuttuja tuoksuja Boss:a lukuunottamatta ja Vercase on yksi suoskkejani ♥ Ylitse muiden on tänä vuonna noussut Elizabeth Ardenin White tea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh ei olekaan hetkeen ollut Aedenin tuoksua mutta aikanaan oli ehkä mieto laventeli käytössä :) sekin hyvä!

      Poista
  2. Lancomen la vie et belle on ehdoton lemppari. Tuota Bossia olen hieman katsellut, muistaakseni tuoksu oli ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tuota rehellisesi tuoksuttanut vaikka sitä juuri vuosi sitten promottiin tosi näkyvästi, pitää se tuoksuttaa kunhan pari tuoksua sais käytettyä loppuun.

      Poista
  3. Kiva postaus ! Raikkaita tuoksuja kaikki josta DKNY:n tuoksut ovat minusta parhaat ja varsinkin vihreän omenan tuoksu viehättää kuin ei ole liian makea. Ostin unisex tuoksun Luciano Sopranin Solo Blue jossa on katajaa ja kukkia ja tämä tuoksu yllätti todella. Elie Saabin Le Parfum on kuitenkin tuoksujen aatelia ja se sopii niin kesäksi kuin talveksi. Tuoksussa pitää minusta olla jotain erilaista johon ihastuu ja siksi en esim. osta Escadan tuoksuja, enkä Victor&Rolfin koska kaikki tuoksuvat samanlaiselta, oli sitten miltä vuodelta tahansa! Guerlainin tuoksut ovat lähellä sydäntä, samoin kuin Ysl ja Balenciaga. Viime talven löytö oli Swiss Arabian Kashkha jollaista ei toista löydy mistään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, pitää tuoksuttaa näitä sun mainitsemia tuoksuja. Itse en myöskään tykkää semmosista perus Escada tuoksuista tai vaikka joskus hehkutetut VS:n tuoksut ovat kaikki aika vastaavia toistensa kanssa. DKNY:llä kyllä hinta+laatu kohtaa, ehkä ensikerralla jostain laivalta voisi ostaa semmoisen tuplapakkauksen hyvään hintaan :)

      Poista