Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

17 toukokuuta 2020

Hiusten hellimistä


Moikka, miten teillä on viikonloppu sujunut? Itse tein tällä viikolla maanantaina ostoksia netissä, kun Sokoksella oli käynnissä hiusten hellimisviikot. Eli erä kampaamotuotteita suurin alennuksin myynnissä, halusin tilata tavallisia marketti-purkkeja hieman arvokkaampia mutta silti edullisia tuotteita kokeiluun. Mulla kävi tosi hyvä tuuri toimituksissa, sillä tilasin maanantaina ja olivat smartpostissa jo tiistaina noudettavissa. Hain vasta sitten keskiviikkona rauhassa nuo tuotteet sieltä itselleni.

Olen ollut aina tyytyväinen Wellan tuotteisiin, joten päätin tilata itselleni nyt tästä Wella INVIGO -sarjasta hoitoaineen sekä shampoon käyttöön ja riskillä vähän kaksi kertaa molemmat tuotteet. Mulla on nyt käytössä ainakin Wellan hiustenlämpösuoja-suihke, mihin oon tykästynyt tosi paljon. 


Tuotesarja on siis Wella Professionalsin Invigo Nutri-Enrich ja tuotteista tuli otettua Deep Nourishing Shampoo 250 ml ja Deep Nourishing Conditioner 200 ml. On pakko ihmetellä, miksi shampoopullot ovat aina isompia kuin hoitoaineet? Omasta mielestäni hoitoainetta kuluu paljon enemmän pituuksiin, kuin shampoota päänahan ja tyven puhdistukseen. Osaako joku minua viisaampi tätä selventää kommenteissa, mistä tuo johtuisi?

Tuotteiden luvataan hoitavan ja pehmentävän hiuksia - sopivat kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Omat hiukseni eivät ehkä enää ole kuivat ja vahingoittuneet, mutta miellän ostaa ennemmin ylihoitavia kuin liian vähän hoitavia tuotteita käyttöön. Tuotteet sisältävät oleiinihappoa ja pantenolia, jotka kostetutavat hiuksia tehokkaasti. Lisäksi tuotteiden E-vitamiini ja Nutri-Enrich Complex -yhdiste suojaavat hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Lisäksi molemmat tuotteet sisältävät goji-marjaa jossa on runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja peptidejä.

Toivon kyllä, että näiden avulla hiuksissa lisääntyisi se kiilto ja elinvoima. Hiusten kasvattaminen sujuu hyvin ja olen ennemminkin innoissani, kun odotan tyvestä nousevan sävyn tulevan esiin. Hius näyttää nyt vaalealta - varmaan melko lähellä sitä maantieharmaata tullaan olemaan. Parhaiten tulokset näkee kuitenkin, kun sitä omaa väriä olisi jo 5-10 cm verran kasvanut.



Oletteko te koskaan käyttänyt näitä Wellan Invigo -sarjan tuotteita? Tästä sarjasta löytyy myös mielestäni ainakin värjätyille hiuksille sopivat tuotteet, volyymia lisäävä sarja ja vaaleille hiuksille sopiva sarja. Mulla kyllä on myös varastossa jotain muuta, mutta välillä pitää hemmotella myös itseään ja tuntuu että tässä on oikeasti ostettu nyt liian vähän mitään kivaa kaiken ankean keskellä! 

Kyllä siis piristää antaa lahjoja itselleen, mietin kyllä ettei mielestäni niissä marketti -tuotteissakaan ole mitään vikaa ja voisin nyt nämä varastot käytettyäni siirtyä esimerkiksi L´oreal Elvital Dreamlenght sarjan käyttöön! Nuo Elvital -sarjan tuotteet ovat ihanan tuoksuisia ja pidän siitä miltä hiukseni tuntuvat niiden jälkeen. Myös Garnier Fructis sarjan oranssit putelit ovat mun lemppareita tuoksun puolesta, toivottavasti nämä on kivat suihkussa - tuubista kun tuoksutin en oikein saanut vielä hajua siitä mitä tuleman pitää.  Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. En ole näitä kokeillut kyllä. Tilasin Olaplexin tuotteita hiustenhellimisviikoilta! Täytyy odottaa, että menen eka kampaajalle hoitoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä oisin kyllä voinut myös tilata mutta korkea hinta vielä rokottaa, mutta olisi varmasti kokeilun arvoista!

      Poista
  2. Olen kokeillut tuota shmpoota, muttei nyt mitään mielikuvaa millainen oli.
    Hiuksiakin on välillä hyvä helliä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti on hyvä, kun tuli hankittua tuplana :)

      Poista