Hankinnat äitienpäivän alla

by - 11.5.20


Moikka ja ihanaa sumuista ja säävaihtelevaa viikkoa, toivottavasti ehditte nauttia tuosta viimeviikonlopusta kun vielä aurinkokin paistoi! Halusin postailla nopeasti mun viimeviikonlopun pakollisista kauneushankinnoista ja lyhyesti esitellä mun äitienpäivälahjan!

Yllä tämmöstä kaunista kirsikkapuun kuvaa tuosta omasta kotipihasta, meidän taloyhtiöllä näitä on neljä ja ne kukkivat nopeasti tuon pinkin vaiheen ohi ja eilen kun kävelin niiden ohi oli jo lehdet valtaosassa tulossa esiin.

Pakkohankinnat


Lähes kaikki mun sheetmaskit oli loppunut ja vaikka mulla on pari kestopurkkia joista voi ottaa kosteuttavan rauhoittavan naamion, on kivempi välillä käyttää näitä seerumi-tyyppisiä jotka imeytyvät kasvoille ja kun loput voi levittää kauttaaltaan yöksi vaikuttamaan. Otin lähikosmetiikka-kaupastani Emotionista näitä tarjouksessa olleita tuotteita.

Valitsin siis itselleni maskit Nivea Q10 Plus C, L´oreal The Replumpin Revitalift ja Nivea Natural Radiance. En ole myöskään koskaan aiemmin tainnut käyttää Nivean sheetmaskeja, joten kiva kokeilla myös muita edullisen pään maskeja. Niveat 2 euroa per kappale ja Lorealin taisi olla 3,90 €.

Poistolaarista valitsin tämän Kiss Blowout Lash -irtoripsen itselleni ja taidettu yksilöidä kuvauksella "Updo". Sitten tuli myös otettua yksi uutuustuote, nimittäyn Eylure Enchanted Cayon Limited Edition -irtoripset eli tämän kesän Eyluren erikoislinjaa. Näissä oli pari tosi kivan näköistä ripsiparia, toivottavasti näyttävät myös päässä kauniilta nämä molemmat kun en ole aiemmin ostanut kumpaakaa.

 Äidille


Meillä on joku kosmeettinen yhteys äipän kanssa, joten tuli ostettua hänelle näitä samoja juttuja kuin itselle ja pari muuta pienikokoista tuotetta tuli ostoskoriin valittua. Lisäksi kaikki testerit joita vain irtosi lähti mukaan täyttämään pakettia! Eikä tullut vain ostettua lahjaa, vaan leivoin peräti elämäni ensimmäisen juustokakun josta tarjosin eilen palat perheelleni.

Teittekö mitään yhteistä äitienpäivänä vaikka ajat on mitä on?

Lisää luettavaa

2 kommenttia

  1. Me ei tehty tänä vuonna mitään yhteistä äidin kanssa, kun varsinkin meillä tilanne on mikä on. Otettiin kuitenkin Facetime ja mietittiin, että ehkä tässä voisi kuitenkin edes pihassa jo käväistä niin äiti näkisi prinsessaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii, on kyllä tosi kurja aika, meilläkin pidettiin pihalla turvavälien kanssa tuo hetki, että ei mitään kummempaa. Yhteydenpito on tärkeää, kun kaikki ei pääse liikkeelle <3

      Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!