Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 huhtikuuta 2020

Glossybox: Spring Blossom


Tilasin viimevuonna ehkä 6 Glossyboxia ja heidän joulukalenterin ja pidin niistä kovasti! Mulla oli käyttämättömiä krediittejä lähes 15 euron edestä, joten jätin itselleni nyt lyhyen 3-kuukauden kestoisen tilauksen jotta saisin nuo pisteet käytettyä! Sain ensimmäisenä huhtikuun boksin ja sen aiheena Spring Blossom, missä on inspiraationa luonnon kauneus.

Olen itselleni lupaillut, että lopetan turhan ostelun. Nyt kosmetiikan osalta onkin mennyt melko vahvasti maalis- ja huhtikuun aikana, en muista että olisi juuri muita hankintoja tämän boksitilauksen lisäksi. Päätin ottaa itselleni koiran ja nyt sen kanssa aika tuleekin kulkemaan siivillä seuraavat kuukaudet ja blogia kirjoittelen kyllä omaan tapaani aktiivisen epäaktiivisesti!


Boksin sisältö yllä, rehellisesti boksi ei nyt innostanut mua kovin sen avattuani, kun edullisinkin käyttötuote tuote tuli tuollaisessa testerikoossa. Tarkkaa arvoa tälle boksille en laskenut, mutta suunnilleen 70 euron pinnassa tässä liikutaan. Tämä on vähän näitä mieltämisasioita, pidänkö tuntematonta kynsilakkamerkkiä ja huulipunaa niin arvokkaina, että tämä toteutuisi.

Seuraavaksi kerron vähän tuotteista, yleisesti boksi oli kuitenkin kiva, sillä siinä on tuote jota en itse tavanomaisesti ostaisi. Myös jotain jää talteen ja jotain lähtee eteenpäin. Mielestäni Glossyssa on aiemmin tullut todella mielenkiintoisia tuotteita, mutta tämä ei silti ihan vakuuttanut tyypilliseen tapaan.



Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser, puhdistaa ja kuorii ihoa glykooli - ja salisyylihapoilla ja luonnollisilla jojobahelmillä. Tämä on voidemainen tuote, ja poistaa kuolleet ihosolut ja lian, lupaa kirkkaampaa ja tasaisempaa ihoa. Tätä haluan kokeilla kyllä pariin kertaan, jos se auttaisi talven jälkeiseen ihonputsausprojektiin. Tuotteen arvo peräti 50 € / 200 ml ja tuote tuli boksissa 30 ml koossa.

Love Beauty & Planet Tropical Hudration Shower Gel -suihkugeeli. Haluan tämän kyllä ottaa omaan käyttöön, tämän brändin tuotteet on kivoja ja hyvän tuoksuisia ja lisäksi ne ovat vegaanisia ja paketit ovat tavanomaisesti valmistettu kierrätysmateriaaleista. Tuotetta on rikastettu kookosöljyllä ja tuoksutettu Ylang Ylang -kukalla. Tuotteen arvo 7,90 € / 500 ml, tuote tuli 100 ml koossa.


Nails.INC Nail Polish Blossom Kisses, kynsilakka. Koska olen nyt siirtynyt geelilakkauksiin tämä on mulle vähän turha tuote, mutta uskon että tämän saan annettua eteenpäin. Arvo 13 € per 14 ml puteli.

Rodial Suede Lips Big Apple, joku huulipuna/huuliväri puikko. Tästä ei oikein ollut tarkempaa tietoa, mikä tuote on teknisesti -huulipuna vai huultenrajauskynä. Tuote antaa mattaisen lopputuloksen ja se sisältää esimerkiksi e-vitamiinia. Tätä en vielä viitsi avata, mutta sävy taitaa olla luumun tai liilan värinen ja vähän tummempi. Säästän tämän itselleni myöhempää käyttöä varten! Tuotteen arvo on noin 28,50 € / 2,4 g puikko.

Basic Beauty Pink Tweezer, kauniit pinkit pinsetit. Mulla on jo kahdet pinsetit, joten näistä tuli nyt kolmannet. Olen ehkä yhdet varastanut äidiltäni, joten voin nyt palauttaa yhdet takaisin. Onhan nämä hienot enkä ikinä ostaisi itselleni uusia pinsettejä joiden arvo on 18,30 €! Eli vaikka tuote on tavallaan vähän tylsä, niin silti niin kiva koska en muuten raaskisi panostaa kauniisiin pinsetteihin!

Tilaamalla GLossyboxin suosittelulinkkini kautta tästä saat ensimmäisestä 
ilauksestasi -20 % alennuksen ja minä saan glossykrediittejä! 

6 kommenttia:

  1. Mua aina huvittaa, kun noita superedullisia suihkugeelejä laitetaan bokseihin matkakokoisina :D Mutta siis pointtihan varmasti on se, ettei boksin paino nouse liian korkeaksi, mutta arvohan noille 100 ml kokoisille pulloille jää aika vähäisiksi. Sisältö oli mun mielestä ihan ok, mutta ei tosiaan mitenkään kovin ihmeellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tässä muakin ihmetyttää, tavallaan muut tuotteet ei nyt ollut myöskään painavia -mutta glossylla on erilainen boksi joten moni täysikokoinen tuote ei mahdu tähän matalaan laatikkoon. Mutta tästä saa kyllä muutaman viikon ajan testattua omaan tahtiin tuotetta :)

      Poista
  2. Tuo muradin kuorintaputsari on super ihana! Itsellä juuri käytössä ja jotenkin tykkään tosi paljon sen koostumuksesta.
    Muradia lukuunottamatta kyllä vähän tylsähkö boksi. Itseä aina harmittaa jos näihin bokseihin laitetaan monta matkakokoista tuotetta. Love planet & beautyn tuotteet on kyllä ihania ja tuoksut herkullisia 🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, ihana kuulla että on mieleen! Pitää ottaa testaukseen, heti kun vaan saan jotain muita putsareita pois alta niinsanotusti. Periaatteessa kaksi tuotteista täysikokoisia, mutta ovat niin pieniä ettei oo ihan sama kun saada joku perusvarma saippua tai hiustuote jota pääsee käyttämään kunnolla.

      Poista
  3. Mä tilasin Glossya viime vuonna 3 boksia, mutta ei ollut mun juttu. Kiva silti välillä katsella, millaista sisältöä siinä nyt on. Love Beauty & Planet tuotteet on kyllä ihania ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tykkäsin viimevuoden puolella Glossysta ennemmin kuin Livboksista, mutta nykyinen goodie on tosi hyvä kun siinä löytyy niitä täysikokoisia useammin :)

      Poista