Loppuvuoden meikkivoiteet

by - 12.3.20

Viime viikon aikana olen tehnyt pari niin hyvää löytöä, ettei pitäisi olla mitään syytä ostaa enää koko loppuvuoden aikana meikkivoidetta ainakaan. Kävin ostamassa itselleni muutaman pakkotarve-tuotteen ja lisäksi löysin hävikkikaupasta poistona pari huippuedullista tuotetta.

Muuten tuntuu, että olen pysynyt melko hyvin ruodussa, vaikka onhan tässä tosi isot ostokset taas ja käytännössä mitään uusia meikkivoiteita ei tarvitsisi ostaa tai kokeilla kunnes nämä on käytetty. Selkeästi länsimaalainen tavanomainen tyyli ostelulle ja erilaiset kampanjat altistavat kuluttamaan rahaa, käytännössä ei tarvitse mitään mutta haluaa ostaa kun on niin hyvä tarjous.Ostin Lumenen 50 -juhlavuosipakkauksessa brändin CC-voidetta tuplapakkauksessa, jonka arvo oli noin 15 euron luokkaa, tällöin yhden meikkivoiteen hinta on naurettavan pieni! Lisäksi nämä sopii mun kuivalle iholle hyvin, sillä ne vähän myös kosteuttaa ja peittävät sopivasti.

Pakkohankintana ostin itselleni uuden nestemäisen eye-linerin. Päätin ostaa luonnonmukaisen vaihtoehdon We Care Iconilta, toivon vain että tämä ei kuivahda ja toimii yhtä hyvin kuin kemikaaliset vaihtoehdot. Päätin myös ostaa uuden pomenaden kokeiluun kulmilleni, valitsin NYX:n version ja otin sävny Chocolate. Nyt käytössä melko vastaava sävy. Tämä nyxin tuote näyttää paljon jäykemmältä kuin nykyinen, mutta taitaa olla aika lähellä Ardellin pomenaden koostumusta.


Lisäksi nämä tuotteet löytyi 1-2 euron kappalehintaan, joten päätin ottaa näitä käyttöön. Tätäkin meikkivoidetta juuri mulla jo käytössä, mutta sitä en saanut ihan näin halpaan hintaan, joten kiva ostaa myös tuttu tuote. Tästä Maybellinen ripsiväristä olen huolissani, sillä siinä on perinteinen applikaattori eli karvainen harja eikä muovista harjaa. Toivottavasti ei mene aivan luomille, mutta tästä raaskiikin sitten luopua nopeammin jos tuote ei sovi mulle.


Myös käsivoide tulee niin tarpeeseen, sillä töissä käsittelen paljon papereita ja se kuivattaa käsiä. Kädet pitäisi muistaa rasvata usein päivässä. Nyt myös infuenssa-kauden aikana tulee pestyä käsiä useammin ja otettua aina käsidesiä töissä, kun kävelee automaatin ohitse. Tämä tarkoittaa siis myös sitä, että oma iho kuivuu. Tämä on melko paksua, mutta vaikutti kuivuvan nopeasti kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran.Juuri nyt saatan kirjoitella epäaktiivisemmin blogin puolelle, sillä on välillä monta rautaa tulessa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten suunnittelisi ja tulisi kirjoittamaan teille taas pian uutta kirjoitusta!

Lisää luettavaa

2 kommenttia

  1. Tosi hyviä löytöjä olet tehnyt! :) Mä sain tuon CC-voidepakkauksen mieheltä lahjaksi (toki vähän vinkkasin siitä hänelle :D) ja tuo pakkauskin on niin kaunis :) Lumenen CC-voide oli joskus muutama vuosi sitten ainut mitä käytin, mutta nyt on ollut vähän taukoa. Kiva päästä sitä taas käyttämään, kun se on tosiaan tosi hyvää ja näyttää kivalta kuivemmallakin iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pakkaus on kiva ja siitä voi vaikka tehdä jatkokäyttöisen pakkauksen lahjaksi. Ehdottomasti tosi hyvä meikkivoide lisäksi kyseessä hinta-laadussa :)

      Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!