Mun kosmetiikkavarasto

by - 18.3.20


Moikka, ajattelin tähän hamstraamiseen liittyen vähän kirjoitella ja esitellä teille mun kosmetiikkakaapin. Tämä kaappi on mun Guilty Pleasure johon mulla on oikeus. Jokaisella saa olla joku pahe, mä en ostele vaatteita hirveästi ja olen melko tietoinen monista muista hankinnoista. Mutta tämä kaappi, tähän mulla on oikeus, eikä tilanne ole niin paha kuin teistä joillain on! Uskallatteko te kuvata teidän kaapit?

Alla muutama close uppi, joissa näkyy vähän mitä kaikkea täällä varastoin ja mikä odottaa käyttöä. Tavaraa todellakin on ja rehellisyyden nimissä mitään en tarvitse. Jos täällä sanon että tarvitsen, se on valhe, sillä mulla on ne kaikki täällä. Löysin täältä esim yhden eyelinerin, eli edellistä minkä ostin en olisi tarvinnut. Meillivoiteita mulla oli pyöreä 0, mutta nykyinen on ihan vasta alkuvaiheessa käytössä. Nyt mulla on täällä kaapissa 3 meikkivoidetta jonossa.

Päätin valita tästä kaapista muutaman tuotteen käyttöön ja muutaman eteenpäin. Seuraavassa kuvassa näkyy valittu kasa tuotteita jotka lahjoitan parille kaverille eteenpäin. Uusia avaamattomia huulipunia siitä viime syksyn arvontavoitosta, sekä uusia kynsilakkoja ja joululahjaksi saadut kynsilakat saa nyt myös lähteä kun ovat vielä avaamattomat.

Myös tämä micro gel -hierontaputsari -417 lähtee kaverille, mulla on tätä yksi juuri käytössä suihkussa. Tuote on todella geelimäinen, mutta ei kuori juuri yhtään. Eli ehkä enemmänkin sopii kasvojen puhdistukseen. Tuote ei ollut erityinen, joten en halua käyttää toista samanlaista väkisin.


Myös jotain otin itselleni käyttöön, jotta varastoa saa vähän tyhjennettyä. Pari rasva-testeriä, jotkut kauan vartioidut huulituotteet jotka kaikki tosin myös jo avattu, kokeiltu highlitteri ja kokeiltu luomiväripaletti. Myös jotain muuta vähän avattua, viimeisin sheetmaski ja pieni pullo lämpösuojaa hiuksille lähti käyttöön.

Tietyllä tavalla näinä aikoina on onni, että olen jotain joskus hamstrannut. Lähimmistä kaupoista on loppunut saippuat ja pesuaineet melkolailla, mulla on yksi käsipala-saippua tässä maagisessa kaapissa valmiina kun seuraavat loppuvat. Myös hiusshampoita ja hoitoaineita on siihen malliin, ettei mitään pitäisi joutua ostamaan pitkään aikaan.

Tämä kaappi on myös ehkä vähän häpeän aihe joten on aiheellista siis pysähtyä ja hetki miettiä, mitä tällä kaikella todellisuudessa tekee. Olen melko herkkä kampanjan uhri, mutta kosmetiikka onkin mun pahe. Ei suklaa, tai jätski, ei hillitön vaatteiden ostelu. 


Onko tämä oikeasti vielä mitään? Tietysti sitten on meikki-piste ja suihku jossa on ihan oma määrä kosmetiikkaa käytössä välillä useammin ja joskus harvemmin.

Lisää luettavaa

0 kommenttia

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!