keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Helmikuussa käytetyt eurot

Ajattelin lyhyesti katsoa lävitse tässä postauksessa, mitä kosmetiikkaa helmikuun aikana sain ja paljonko niihin kului rahaa. Helmikuussa pääsin 50 euron maksimi-ostostavoitteeseen helposti, kun käytin omia rahojani vain kerran ostoksiin.

Voit lukea aiemman tammikuun eurot -postauksen tästä.


Sain oman erikois-Goodieboksini, joka korvasi viimeisimmän ilmaisen Bette-boksin jonka halusin käyttää ensin ennen uuden tilauksen tekemistä. Lisää boksista voi lukea täältä. Boksi tuli siis aiempia Bette Box -keräilypisteitä vastaan.


Muita omia ostoksia kosmetiikkaan meni oikeastaan ainoastaan näihin tuotteisiin, eli kuivashampooseen ja irtoripsiin sekä yhteen kasvonaamioon. Olen nyt saanutkin käytettyä omia varastoja aika hyvin, kun ostelu jää vähemmälle. Nyt tekisi mieli ostaa kyllä uusi meikkivoide varastoon, mutta ehkä yritän vielä sinnitellä hieman pidempään ostamatta uutta meikkivoidetta.

Halu ostaa meikkivoiteen lisäksi uusi luomiväripaletti on melko suuri, haluaisin ostaa itselleni mahdollisesti Anastasia Beverly Hillsin paletin kokeiluun, kun niistä on kuulunut niin paljon kehuja. Myös Urban Decayn tai Jeffree Starin palettit houkuttelisi, mutta tuntuu että olen pidempään haaveillut Anastasian paletista ja se olisi varmaan se seuraava hanke. Joku paletti pitäisi toki käyttää melko loppuun, että viitsii ostaa uuden.


Viimeisimpänä kosmetiikka-juttuna oli tämä yhteistyön kautta saatu helmikuun Goodiebox, josta pääset lukemaan lisää tästä. Paketista tuli heti käyttöön hyviä tuotteita kasvoille, kuten sheet maskia ja seerumia. Lisäksi face mistiä on päässyt jo suihkimaan kokeilumielessä. Koitan vielä itse löytää sopivan hetken sen käyttöön.

Erittely
Kasvojenhoito: 6,97 €
Meikit: 0,00 €
Vartalonhoito: 0,00 €
Hiustuotteet: 7,76 €
Sekalaiset: 11,39 €
Kuukausitilaukset: 0,00 €
Vuoden alusta 124,10 €

Erittelyssä näkyvissä tämän helmikuun kustannukset ja yhteiskulut vuoden alusta. En oikein tiedä, tarvitseekohan näitä kirjoittaa koko vuodelta, mutta toki helppoa pysyä perässä pitäessä kirjaa. Saatan yhdistää maalis- ja huhtikuun postaukset yhteen ja kirjoitella rahasta vasta toukokuun alussa seuraavan kerran. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!