Muutama pakkohankinta

by - 18.2.20


Moikka, pitkästä aikaa. Nyt on tullut pidettyä vähän kirjoitustaukoakin. Yksi tuotearvio oli jo itseasiassa lähes valmis julkaistavaksi, kunnes mulle tuli tuotteesta ihoreaktio. Ajattelin ehkä myöhemmin kirjoitella tuosta aiheesta lisää, jos saan työstettyä kirjoituksesta mitenkään järkevää. Itselleni tulee harvemmin vastaavia ongelmia kosmetiikan kanssa ja nyt yritän vain toipua tuosta yli.

Nämä ostokset tuli tehtyä omistajapäivien aikaan Sokoksella, tiettyjä juttuja sitä aina vain tarvitsee ja kun tuotteista saa vihreällä kortilla 20% alennuksen, tulee siitä helpommin ostelun fiilis. Siinä mielessä koen pysyneeni ihan rajoissa.


Päätin tankata varastoon parit ripset, Eyluren No 163 Texture & No 111 3 Dimensional -irtoripset. Näistä tuotteista 3D ripset ovat olleet jo monesti historiassa käytössä ja olen tyytyväinen tuotteeseen. Näissä ripsissä on kaksi ohuempaa ripsinauhaa päällekkäin ja vähän "eri kerroksissa". Vastaavan mallisia ripsiä kuin Texture -tulee myös ostettua muilta valmistajilta, mutta nyt päätin ottaa nämä itselleni ja ulkoisesti voisivat olla helposti uusi lemppari ripsimalli. Yhden pakkauksen arvo 8,90 € normaalisti.


Saadessani ihoreaktion, tuli tarpeeseen jokin rauhottava tuote. Lumenelta on juuri tullut tämä uutuus ja valitsin sen, Lumene Herkkä Soothing SOS Mask -mikä on rauhoittava kasvonaamio ja sopii herkälle iholle. TUote sisältää myös mustikkaa ja sen rakeita on itse naamiossa. Tuote rauhoittaa punoitusta ja kosteuttaa hyvin, tuote on ollut mieluinen minulle ja vaikuttaa todella hyvältä vaihtoehdolta sheetmaskeille. Tuotteen normaalihinta 10,90 € / 75 ml.Olen käyttänyt viimeaikoina Ikoon muotovaahtomaista kuivashampoota, mutta päätin ostaa pari tuttua tuotetta itselleni, kun ovat loppuneet. Batiste Dry Shampoo Cherry & Batiste Stylist XXL Volyme Spray -kuivashampoot lähtivät siis mukaan. Kaupanpäälisenä sai myös matkakokoisen pullon, jota aion säästellä varmaan jotain reissailua varten kätevän koon vuoksi. Nämä ovat melko luotettavia ja toimivat vähän samalla tapaa, kuin hiuspuuteri. Nämä olivat kampanjahintaiset omistajapäivillä, normaali hinta 6,50 € per 120g.

Tekikö kukaan muu löytöjä viimeviikonloppuna?

Lisää luettavaa

6 kommenttia

 1. Oi tuo Lumenen naamio kuulostaa ihanalta! Kangasnaamiot on niin suosittuja nykyään, että välillä on kyllä kiva saada vaihtelua muunlaisillakin naamioilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää vaihtelua nimenomaan kosteutukseen, sillä melko suuri osa mun tuubi-naamioista on ollut ns. kemiallisia kuorintoja. Eli nyt välillä siis myös kosteutusta :)

   Poista
 2. Anonyymi19.2.20

  Kuulostaapa kivalta tuo Lumenen naamio! Vitsi kun missasin Sokoksen alet, mun pitäisi myös tehdä tuollaisia "pakkohankintoja."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, kyllä kohta on hullarit js muut taas niin voi katsoa tarjouksien perään!

   Poista
 3. Kivoja ja tarpeellisia hankintoja! Noi Eyeluren 3D ripset on yhdet mun suosikeista<3 Ne näyttää niin kauniilta silmissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan parhaat, suosikit jo monia vuosia :) ja vähän näyttävemmät kuin Kissin perusripset.

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!