Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 tammikuuta 2020

Mitä sain Jouluna pukilta?


Hei ja ensinnäkin, Hyvää Uutta Vuotta!

Jouluna tuli lepäiltyä ja ladattua akkuja, avattua suklaakonvehteja ja muita paketteja. Sain lahjaksi myös käyttötavaraakin, esimerkiksi uuden sähköhammasharjan ja sellaisen 1,2 kilon hulavanteen joka on nyt joku laihdutus-villitys. Kyseinen hulavanne käy muuten sikana kylkiin, ootteko kokeillut?

Koska olen melkoinen kosmetiikka-nyyppä perheessäni, osasivat he aavistaa, mistä voisin pitää. Tässä siis alla esittelyssä näitä Jouluna saatuja kosmetiikkalahjoja joita pääsen seuraavaksi kokeilemaan!


Sebastian Professional Whipped Creme 27 ml, muotoiluvoide joka sopii sellaisille joilla on luonnostaan laineikas tai kihara hius. Itselläni hiukset ovat lähempänä piikkisuoraa, joten tämä tuote ei aivan osunut minulle. Tunnen onneksi yhden curly girlin.

Bumble and Bumble Bb. Hairdresser's Invisible Oil Primer 30 ml, eli hiustensuijaus-suihke tai voide ennen kuumentamista. Tämä primer sisältää 6 eri öljyä jotka suojaa sekä vahvistaa hiuksia. 

The Body Shop Colour Crush kynsilakka sävy Relish The Moment. En ole aiemmin kokeillut TBS:n kynsilakkoja, joten kyllä näille varmasti tulee aikanaan käyttöä - en kuitenkaan pidä yli 5-6 kynsilakkapulloa kerrallaan auki. 

Essence Gel Nail Polish sävyssä Millenial Pink. Tätä tuotetta mulla on ollut aiemminkin ja peräti myös tässä sävyssä, jote tuote tulee varmasti käyttöön! Ihana baby pinkin sävyinen lakka sopii mulle hyvin.


Lyko Makeup Remover Wipes, kosteuspyyhkeitä tarvitsee aina. Nämä on niin ihanan helppoja ja sopii aina ottaa mukaan, kotiin, yökylään tai matkalle. En myöskään ole aiemmin kokeillut mitään Lyko-brändiltä, joten sinänsä odotan tässä sitäkin!

Kocostar Camellia Happy Mask, tavanovainen kosteuttava kangasnaamio kasvoille. Sisältää kameliakukan siemenöljyä, arganöljyä ja shea butteria. Näiden pyhien jälkeen tälle onkin käyttöä.

Bubble't x lookfantastic Bath Frizzer eli kylpypommi? Nämä on varmasti yleisimpiä briteissä, jossa kylpeminen on rituaalinen tapahtuma. Mulla ei ikävä kyllä ole kylpyammetta, mutta kun seuraavan kerran varaan hotellia tai menen jonnekkin vastaavaan, otan tämän kylpypallon mukaan just in case.


Comfort Zone Essential Scrub, tämän sain pikkusessa testerissä kokeiluun, kasvojen kuorinta jolla on tuotekuvauksen mukaan kaksi ulottuvuutta. Luvataan puhdistavan ihohuokoset hyvin, tämän saatankin säästää eräälle matkalle!

IsaDora Under Cover Face Primer, pidän kauheasti IsaDoran meikkivoiteista ja peitepuikoista, joten tämäkin varmasti on omaa luokkaansa edullisten kosmetiikkatuotteiden luokassa. Tämä myös tällaisessa testeri-koossa tulee varmasti seuraavalle reissulle mukaan.

Sol de Janeiro Braziliam Bum Bum Cream 75 ml, monitoimivoide. Tämä on nopeasti imeytyvä voide koko vartalolle ja se auttaa kiinteytymään ja kosteuttamaan ihon. Pitää varmaan säästää tämä kesälle.

theBalm Alternative Rock "Take it For Granite" on yksi sävy isommasta paletista, kyseessä on luomiväri. Tämä voi ehkä myös sopia hyvin blendattuna shimmeriksi, varmasti tulee kyllä käyttöön!


CeraVe Facial Moisturizing Lotion, apteekkikosmetiikkanakin tunnetulta merkiltä kasvovoide. Tämä tuote on hypoallerginen ja sopii hyvin kaikille. Mulla loppuu pian nykyinen kasvorasva, joten tuli tosi hyvään väliin tuo lahja.

CeraVe Hydratig Cleanser, kosteuttava ihonputsari. Tätä ei voi sanoa suihkusaippuaksi tai geeliksi, sillä se ei sisällä saippuaa ollenkaan. Tämä myös täysin hypoallerginen. Tuote sisältää kosteuttavaa glyseriinia ja hylauronihappoa, joten odotan sen auttavan ihon kosteuttamiseen.

Dove gofresh deodo-roll, joululahjapakkauksessa saatu dödö. Tämä tuote on alkoholiton, mutta sisältää alumiinia. Onneksi dödö ei hetkeen ole loppumassa, mutta pitää katsoa uskallanko käyttää kun sisältää tuota alumiinia.

Dove pomegranate & verbena body wash 200 ml, tavanomainen hyvä suihkuvoide. Tällä saa pestyä koko vartalon, tuote tuoksuu varmasti ihanalle, kun se on hajustettu granaattiomenan mukaisesti.

Mitä sinä sait joululahjaksi?

4 kommenttia:

  1. Reippaasti kosmetiikkaa tuli lahjaksi 😍 noissa riittääkin taas pitkälle testailtavaa.

    Tuo bum bum voide on kultti ja paljon kehuttu. Mitenköhän ja mihin tuo kiinteyttävä teho perustuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuli kyllä ihana määrä, ja nämä onkin ihan kivoja lahjoja kun aikoo vähentää jatkossa ostelua :) Tuoksutin käydessäni välipäivän aleissa Kicksillä tuota Bum Bum voidetta, en oikein tiedä onko vain "ihon luonnollista solukkoa" kiinteyttävä eli kosteutuksen kautta tuleva kiinteytys, vähän huonosti oli saatavilla tietoa tästä sanavalinnasta.

      Poista
  2. Oi miten kivoja lahjoja<3 Toi Sol De Janeiron voide on niiiin herkullisen tuoksuista, ettei oo tosikaan :D Jotkut pitää sitä liian äitelänä, mutta ai että mä voisin nuuhkia tota vaikka koko päivän<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihanaa kun perhe tietää! Mä kyllä pidin tuoksusta paljon, tämähän on melko hintava, mutta jos se on mieleen ja toimii niin miksei sitä voisi ostaa toiste!

      Poista