Black Fridayn retkahdukset

by - 5.12.19


Noniin, tässä ne ovat, syntiset guilty pleasure ostokset Black Fridayna. Mä rehellisesti tiesin odottaa hyviä tarjouksia mun vakituisista kaupoista, mistä syystä olin kerännyt kaiken tarpeellisen ja tarpeettomankin ylös tätä hetkeä varten. 

Loppujen lopulta tilasin itselleni Black Fridayna The Body Shopilta, Sokokselta sekä innostuin tilaamaan Glossyboxilta myös mysteerilaatikon, joka ei vielä ole mulle saapunut. Nyt käydään TBS:n ja Sokoksen ostokset lävitse.


The Body Shop Warm Vanilla Softening Body Butter & Shower Gel, muistelen, kun mulla viimeksi on ollyt body shopilta body butter, on se ollut mansikan tuoksuinen. Nyt päätin ottaa tällaisen universaalimman tuoksun käyttöön, joka sopisi varmasti myös muihinkin vuodenaikoihin. 


Kehon kuorintaan tuli tarpeeseen Ziaja Cupuacu suger scrub, jolla saa kuorinnan yhteydessä "kosteutetun" tuntuisen ihon. Tämä jättää tavallaan kelmun iholle ja se tuoksuu myös ihanalta. Toinen hyvä keholle sopiva kuorinta, mikä tuoksuu hyvälle, on Organic Shopin sitruunaruohon tuoksuinen tuote.

Kasvojen puhdistukseen kaipasin uutta 2-tehoista Lumene Miseliinivettä, mikä sopii myös meikin poistoon. En jaksanut kirjoittaa tuotteen kokonaista sairaan pitkää nimeä nyt tähän, varmaan tuttu kuitenkin monelle! Toinen hyvä silmämeikin poistoaine on Garnier SkinActive Eye Make-up Remober 2in1, mulle hyvä meikinpoistoaine on aina kaksitehoinen ja tarvitsen öljyn, jolla saan ripsivärin ja eyelinerin kunnolla irtoamaan kuivasta ihostani. 


Tässä se mun kauan odottamani tuoksu, DKNY Be Delicious EdP, jonka tilasin itselleni 30 ml koossa. Tämä on hyvä vakiotuoksu, joten olisin voinut myös ostaa isomman pakkauksen. Tuoksuja ja tuoksutestereitä on kuitenkin sen verran, etten viitsi ostaa tuoksuja seisomaan. Mulla on tästä tuoksusta myös kuivadeodorantti parhaillaan käytössä.

Mun jo kymmenen vuoden suosikkipuuteri, Sensai Total Finish 11g sävyssä TF102, tuli ostettua myös valmiiksi varastoon, kun nykyisessä alkaa jo pannun pohja näkymään. Todella peittävä ja hyvä puuteri, joka sopii parhaiten viikonloppuun ja vähän paremman meikin tekemiseen.


Kun kerran lähdin tilaamaan, halusin myös hyödyntää etua ostamalla jotain sesonkiperäistä tuotetta TBS:ltä, miksi valikoitui The Body Shop RIch Plum Shower Gel & Body Butter. Nämä ovat selkeästi jouluisempia ja talven tuoksuisia, otan tämän suihkugeelin välittömästi käyttöön!


Tästä sarjasta ihastuin hoitoaineeseen, mistä syystä ostin nyt varastoon itselleni valmiiksi Aussie Moist Mircale -sarjan tuotteet 3 Minute Miracle Deep Treatment, Conditioner ja Shampoo. Tuote oli karkin tuoksuinen ja oli myös hoitolaadultaan sopiva kuiville latvoilleni. Itseltäni suositukset tälle sarjalle!


Lopuksi tuli ostettua pari kasvonaamiota Garnier SkinActive Moisture Bomb -tissueita tuli kolme kappaletta ja vasta myöhemmin tulevaa matkaa varten Betamaxin aurinkokapseleita, jotka vähän auttaisi ihoa pohjautumaan, ettei tule ihan shokkia, kun pimeästä Suomesta menee päiväntasaajan alueelle.

Semmoisia ostoksia, yleisesti voisi sanoa, että talous tuhoutuu, kun ostetaan tavaraa, mitä emme tarvitse, rahalla mitä ei ole. Nämä kaikki tuotteet voin varmasti sanoa käyttäväni ja aionkin ensivuoden alusta alkaen laskea eurot tekemistäni ostoksista kuukausittain ja ehkä jopa voisin pyrkiä postaamaan niistä blogissa!

Lisää luettavaa

4 kommenttia

 1. Ihania löytöjä! Glossyboxia odotan kyllä nähtävästi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, itsekin odotan että se saapuu niin saamme kyllä blogiin unboxauksen!

   Poista
 2. Oooh aika kivoja tuotteita. Toi karkki shampoo ja hoitsikka kiinnostaa nyt kun olet sitä kehunut :D Kaikki karkki jutut on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, uskon että jos sun suunnalla on Emotion, voisit ehkä saada tuoksuttaa sitä myyjän kanssa.

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!