Trip to Tripla

by - 28.10.19


Tuli käytyä pyörähtämässä vähän aikaa sitten Triplassa, tosin vasta avajaisten jälkeen. Paikanpäällä en huomannut bongaavani muita kosmetiikkaliikkeitä, kuin Emotionin, Kicksin ja The Body Shopin. Mutta näistä liikkeistähän löytää jo vaikka mitä kivaa, vierailin Emotionissa jossa oli mukavana avajaistarjouksena kolmesta tuotteesta -20 % alennus. 

Koska halusin päästä vähällä en lähtenyt ostamaan mitään isoja ja kalliita juttuja, vaan pyrin pysymään pienessä. Ideana oli kuitenkin käydä tässä kehutussa "pohjoismaiden suurimmassa" kauppakeskuksessa.


Tässä myös kuvaa asema-aukiosta joka on ilmeisesti junaradan päällä? Eli ei ole ilmeisesti ostaria mutta on osa Triplaa. En kyllä pitänyt paikkaa isona, Vantaalla Jumbo tai Lempäälässä Ideapark antavat meinaan paljon suuremman kuvan, paremman valikoiman liikkeitä ja niissä on loogisempi kiertää kauppakeskus lävitse. Tripla oli ainakin mun silmissä pettymys ja huono markkinointikikka, se on ehkä pohjoismaiden suurin juna-asema tämän uudistuksen myötä.

Muutenkin tulee monesti mietittyä, miksi nyt avataan niin paljon uusia kauppakeskuksia, kun vanhoissakin on jo liiketiloja tyhjänä. Lisäksi Triplassa näkyi myös muutamia tyhjiä liiketiloja pienille kaupoille tai kahviloille, eli kauppakeskus on avattu jo osittain tyhjänä? Tämä on tietenkin harmittavaa, sillä se kertoo jo tulevasta lama-ajan taantumasta.

Mutta sitten niihin pieniin ostoksiin.


Mukaan tarttui Origins Flow Fusion Violet -kasvonaamio. Mulla ei olekaan ollut Originsilta sheet maskia aiemmin, joten ihan kiva kokeilla. Ovh noin 4,95 € / kpl.


Harrastan irtoripsiä meikeissä viikonloppuisin, joten halusin nyt myös käyttää tilaisuutta hyväksi ja ostaa näitä olevinaan parempia ripsiä talteen. Yllä Kiss Free Volume Lash -irtoripset, arvo noin 9,90 € / kpl.


Mukaan osui myös Kiss Blooming Lash -irtoripset, ovh 9,90 € / kpl. Normaalisti ostaisin niitä edullisempia 5-8 € arvoisia ripsiä tai tilaisin verkosta Ardellin multipack -ripsiä, mutta nyt tuli repäistyä. Millaisia irtoripsiä te käytätte? Myös Eyeluren ripset ovat mun mieleeni ja kuten juuri mainitsin, Ardellin Wishpies tai Double Up -ripset ovat ihania!

Lisää luettavaa

4 kommenttia

 1. Kissin Ritzyt on yhdet mun suosikkiripsistä ikinä<3 Noi on sopivan pituisetkin, ei tartte joka kerta olla leikkaamassa sitä ripsinauhaa omaan silmään sopivaksi vaan voi vaan paketista laittaa suoraan ripset silmiin :D

  Mähän satuin tonne Triplaan oikeesti puoliksi vahingossa heti avaislauantaina, kun tulin junalla Turusta Pasilaan. En siis todellakaan tajunnut sinne asemalle noustessani, että oon nyt tosiaan siellä just avatussa kauppakeskuksessa. Tää selvis mulle vasta takaisin tullessa ennen kotimatkaa :D Porukkaa riitti sillon ihan törkeesti ja sen tunnin verran mitä itse ehdin siellä istuskella ja vähän kierrellä niin tosi sekavalta vaikutti. Mutta siihen tosiaan varmaan vaikutti ainakin osittain se ihmispaljous. Ehkä se olis selkeempi, jos siellä kävis useammin ja oppis tuntemaan paikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään ymös just Ritzyistä, ne on kestosuosikki! Mutta usein lyhennän "tupsun" tai kahden verran ulkosilmän pielestä, jotta ne taipuisivat kivemmin mun silmiini.

   Noh, se oli kyllä selkeähkö kun me käytiin ja oli vähän ihmisiä. Mikään lahja ihmiskunnalle tuo ei kuitenkaan ole, stadilaisille varmasti kiva saada Prisman kokoinen kauppa niinkin lähelle keskustaa.

   Poista
 2. Kävin itsekin pyörähtämässä Triplassa silloin heti avaisviikonloppuna perjantaina. Porukkaa oli illalla liikkeellä aika paljon eikä todellakaan tehnyt mieli jäädä sinne yhtään kauemmaksi kuin oli pakko. Vaikutti vähän sekavalta, mutta toisaalta en ehtinyt ottaa kuin pienen katsaukset. Muuten yleisilme oli tämän vuosikymmenen arkkitehtuuriksi valoisa ja siisti, mistä itse pidin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin oon ite niin Tripla vastainen, ei oikein antanut semmosta wow elämystä joten vaikea samaistua, mielestäni perus kauppakeskus oli pimeä sillä katot olivat mustat.

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!