Essence: This is me

by - 23.10.19


Hei ja kiva taas kuulla!

Halusin edellisen pätkän jälkeen, jossa kerron "säästäväisyydestä" ja siitä etten hankkisi lisää tavaraa varastoon kuitenkin vähän hihkua, että voitin viimeaikaisesti arvonnassa upean Essencen This is Me -tuotesarjan. 

Tuotesarjassa on 20 nuden sävyistä huulipuna+kynsilakka sävyä, joista voit etsiä istellesi sen juuri oikean värin. Nämä combot on lajiteltu omaan ihonväriisi, vaalea, medium, oliivi tai tumma -sopiviin kategorioihin. Huulipuna on puolimatta ja kynsilakassa luvataan olevan geeliefekti. 


Välillä kyllä tuntuu, ettei tule ikinä voitettua mistään mitään, mutta nyt uskon taas että välillä näinkin pääsee käymään! Väreistä kauneimmat ovat mielestäni light-medium sävyissä pyörivät punat ja lakat. Koska näitä tuli niin paljon, en viitsi lähteä niitä kaikkia nyt oikeastaan avaamaan. Koitan käyttää nykyisiä huulipunia sekä kynsilakkoja vielä hetken aikaa loppuun.


Myös nämä tummalle ihonsävylle sovitetut sävyt voivat sopia hyvin juuri nyt syksyn ja joulun aikaan. Jaoin myös takaperin viikonloppuna tästä kavereilleni seitsemän eri sävyä, joten jonkin verran näitä jäi itselleni tai joululahjoiksi.

Tämä display oli mun jalan pituinen ja vähän nauratti hakea tämä paketti postista, kun en ihan ajatellut sen olevan näin suuri. Tuli vakuuttunut fiilis, että näistä arvonnoista joskus oikeasti jotain voi voittaa.


Olen itse käyttänyt Essencen toisia gel nails -lakkoja, joista olen pitänyt. Minulla lakka on kestänyt pitkään ja toiminut kuten asiaan kuuluu. Huulipunista on myös kiva päästä kokeilemaan tätä halpamerkkiä, jolta en ole siis kokeillut mitään muuta kuin kynsilakkoja aikaisemmin.

Oletteko te kokeilleet näitä? 

Lisää luettavaa

2 kommenttia

  1. Tuolla on kyllä paaaaljon ihanan värisiä vaihtoehtoja <3 Mä oon käyttänyt edelleen viime aikoina sitä Essencen peel-off-lakkaa, kun tykkään kun se tosiaan lähtee kuorimalla pois :) Huulipunaa en oo varmaan eläessäni käyttänyt kuin pari kertaa ja silloinkin vain, jos ammattilainen on meikannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kokeilla noita peel-off lakkoja, niin pääsisi eroon kuivattavasta kynsilakanpoistoaineesta. Huulipunat on kyllä ihania, täällä kaikki kiillot ja värit on kovassa suosiossa :)

      Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!