Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

21 lokakuuta 2019

Bette Box 9 / 2019


Hellou, ja nyt kauneusboksi juttuja. Syy, miksi kirjottelen lokakuun lopulla syyskuun betestä on se, että tilasin sen itselleni affiliate-sivuston kampanjaviikon aikana kampanjakoodilla toisen boksin kylkiäiseksi.

Halusin siis käydä lävitse sisällön, vaikka se useimmille on käynyt jo tutuksi. Boksissa oli mun mielestä oikein kiva sisältö, joten siitäkin syystä halusin juuri kyseisen laatikon saada jälkikäteen käsiini tämän etukoodin avuin. Kuvat nyt vaihteluksi mustavalkoisina, kun kyseessä on jo vanhempi boksi.

Tässä alkuun kuva boksin sisällöstä, eli paljon pientä kivaa.



Mä löysin boksista suoraan neljä lempparia itselleni, joita odotan jo pääseväni kokeilemaan. Yksi tuotteista on Bio2YOu Face, Body & Hair Oil. Tuote sisältää arganöljyä, jojobaa, manteli-, tyrni- ja oliiviöljyjä. Tuote sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Tuote on kuulemma hyvän tuoksuinen, itse aion tätä varmaan alkuun kokeilla hiusten latvoihin ja kuiviin kyynerpäihin. Arvo noin 22 € / 100 ml ja tuote tuli 50 ml koossa.

Itselleni jo tutuksi on tullut muut merkin ripsarit, mutta boksissa oli Dermosil Rise and Shine Mascara. Ripsivärissä on erikoismuotoiltu harja, mutten viitsi avata tätä ennenkuin saan kaksi nykyistä käytössä olevaa ripsaria "loppuun asti", ettei tuo pääse kuivahtamaan. Arvo on 9,80 € / 10 ml, tuote tuli täysikokoisena.

Sitten yksi mielenkiintoisimpia tuotteita, Lumenen Blur meikkivoide, joka on paranneltu juuri elokuussa. Olen saman sarjan meikkipuuteria kokeillut, mutta sen peittävyys ei vakuuttanut minua tai päässyt Sensain puuterin laadun ohitse. Lumenen CC-voide on luotettavasti arkikäytössä, joten toivottavasti tämä olisi myös yhtämoinen hitti! Sain tuotteen sävyssä 1 Kultahiekka, mikä sopii vaalealle iholleni hyvin. Blur-tekniikan luvataan peittävän ryppyjä ja ihon epätasaisuuksia. Arvo noin 16,90 € / 30 ml, tuote tuli täysikokoisena.

Viimeisenä näin 26-vuotiaana on kiva saada Ziaja kiinteyttävä Jasmiini päivävoide +50v. Tuote ei ihan sovi ikäiselleni, mutta tällaisen pienen purkin ehkä voisin käyttää kokeilumielessä, ellen pistä sitä eteenpäin joulun tullen. Ziajan tuotteet on kyllä ihania, joten haluaisin mielenkiinnostakin tätä kokeilla. Tuotteen arvo on 9,90 € / 100 ml ja tuote tuli 10 ml koossa.


Sitten boksin paperilappu-tuotteet. Down to the pore -mustapäälappu, joka kuuluu ilmaistuotteisiin. Sisältää yhden nenälle asetettavan mustapäälapun, joka tulee kyllä varmasti käytettyä. YogiTea Turmeric Chai -teepussi, tästä ei ole mainintaa kortissa. Koska tuoksunäytteet olivat loppuneet, sain mukaan Garnier Natural Bronzer Self Tan Wipen. Tämä tulee varmasti käytettyä kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen päivittämiseen, ollut aiemminkin boksissa.


Ja muita boksin tuotteita, yksi päätuotteiksi kirjattu tuote oli tämä Vichy Normaderm Phytosolution Cleanser. Tämä on putsari sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Tuotetta kuvaillaan tehokkaaksi, en tiedä uskallanko ilman suurempaa tutkimusta käyttää tätä sillä oma ihoni on kuiva. Arvo on 17,90 € / 200 ml ja boksissa tuli 15 ml tuote.

Boksissa näiden lisäksi oli Eat Natural Fruit & Nut bar -proteiinipatukka, joka toivottavasti maistuu hyvältä! Lisäksi laatikosta löytyi jo kerran aiemmin saamani Jordan Fresh Breath -hammastahna. Mulla on nyt käytössä just se aiemmin tullut ja ihan kiva tahna tuo on. Vaikka tuote on turhake, tulee hammastahnat aina käytettyä.

Yleisesti, boksin sisältö mun mielestä oli nyt 4/5! Todella kiva sisältö, ja on mukavaa vaihtelua saada näissä laatikoissa juurikin meikkituotteita. Boksin laskennallinen arvo oli noin 40 € + testerit ja patukat. Mielestäni arvo on ihan kohdillaan, kun laatikko on lastattu hyvillä tuotteilla. Kyllä tämän boksin osalta jäi tyytyväinen fiilis.

Oletteko jo päässeet kokeilemaan tai käyttämään syyskuun tuotteita? Lunastiko Lumenen Blur -meikkivoide tuotekuvauksen?

6 kommenttia:

  1. Mä ihastuin tohon Lumenen meikkivoiteeseen! Ihan huippuhyvä ja sain onneksi itselleni oikeen sävynkin siitä :D Tää boksi oli muutenkin kokonaisuudessaan tosi hyvä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos on "toiminut"! Mulla oli tuo kultahiekka myös sillon kun oli se meikkipuuteri tästä sarjasta, joten uskon sen olevan sopiva meikkivoiteenakin :) Tässä kyllä tuli kaikkea kivaa uutta ja laitoin juuri viimeyöksi hiuksille öljyhoidoksi tätä tuotetta heti ja se kyllä sai hiuksista ihanan tuntuiset sitten aamusuihkun jälkeen!

      Poista
  2. Lumenen meikkivoiteet on kyllä tosi hyviä! Olen jo vuosia käyttänyt. En tiedä onko tuossa uudistuneessa muutettu jotenkin koostumusta vai pakkausta pelkästään mutta uskon että myös se on oikein hyvä :) Ihan ok sisältö. Ihmettele kyllä suuresti tuota +50 päivävoidetta :D EIkö siellä bettellä pitäisi olla se kauneusprofiili millä kohdentavat tuotteita vai onko se vain näön vuoksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, uudistus voi olla vain uudelleen brändäystä toki :D koska tämä oli ns. kylkiäinen ei varmaan profiililla ollut enää väliä vaikka jätin tilauksen tunnuksellani. Eli tähän voisi bette tiimi panostaa jatkossa :)

      Poista
  3. Olipas kivan näköinen boksin sisältö 8) !

    VastaaPoista